Bet365 megerősíti az argentin csatár Jonathan Calleri kölcsön aláírását

A Slaven Bilic megerősítette Jonathan Calleri csatárának aláírását az Uruguayi Deportivo Maldonado szezonra szóló kölcsönére.

A 22 éves, aki a Boca Juniors-on nevezte ki a nevét A São Paulo brazil klubban az elmúlt hat hónapban kölcsönzött, az argentin csapatban volt, akiket az olimpiai játékokból Bet 365 megszüntettek, miután megtartották egy 1-1. | Jonathan Wilson Tudjon meg többet

A Calleri gazdasági jogait a Maldonado vásárolta meg – egy második részleg, amelynek átlagos részvétele mintegy 200 fő, a 2016-os év elején a Stellar csoporthoz, Gareth Bale ügynökeihez.

Calleri eredetileg az Internazionale-hez való költözéshez kapcsolódik, mielőtt csatlakozott volna a São Paulo-hoz.Sevilla és Barcelona is regisztrálták Bet365 érdeklődését, hogy aláírják őt ezen a nyáron, de azt értik, hogy a West Ham társtulajdonos, David Sullivan körülbelül 4 millió fontért fizette meg az üzletet.

„Calleri-t írtunk alá. Sajnos neki, de jó nekünk Argentína volt szerencsétlen az olimpia szerdán, nem haladták meg a csoportot, úgyhogy itt kell lennie velünk – nem ma, nem holnap, hanem elég hamar, attól függően, hogy a munkavállalási engedély vagy Bet365 fogadási bónuszok az interneten bármi más, – mondta Bilic csütörtökön.

„Nem sokáig foglalkozunk az üzletgel, de nem tegnap, és ő is csúcstalálkozó. Szükséged van egy csapatra, de ez is az egyensúlyról szól. ”

Calleri, aki 16 gólt szerzett a Boca 41 mérkőzésén, megkérdezte a korábbi West Ham csatárát, Carlos Tevezet, mielőtt Londonba költözött.A West Ham a Swansea-tól érkező Andre Ayew 20,5 millió £ -os vásárlásával már a héten megszakította a transzfer díját, és Bet365 továbbra is egy másik csatár piacán marad, és még mindig Milánó Carlos Bacca döntése alapján vár. Harmadával ezelőtt elfogadták a kolumbiai 26 millió fontos ajánlatot, de a 29 évesek még nem tudják megérteni.

more info: www.bet-fogadas.com/bet365-bonusz/